Weerbericht:
Bewolkt, af en toe regen en veel wind. Morgen winterse buien
Verkeersinformatie:
22 files van totaal 104 km

Man rijdt meer dan 70km per uur te hard op N62

Toegevoegd: 23-11-2021, 13.00 uur
Man rijdt meer dan 70km per uur te hard op N62
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

AXEL - Maandagavond hebben politieagenten het rijbewijs van een 21-jarige wegpiraat uit Axel ingenomen nadat hij was betrapt op een snelheidsovertreding van meer dan 70 kilometer per uur.


De man werd betrapt terwijl hij met een gecorrigeerde snelheid van maar liefst 174 kilometer per uur over de Tractaatweg (N62) bij Axel reed. De maximaal toegestane snelheid is daar 100 kilometer per uur. De man, afkomstig uit Axel, reed dus meer dan 70 kilometer per uur te hard.

Het rijbewijs van de Axelaar is direct ingenomen. Een officier van justitie beslist later of de man zijn rijbewijs nog terugkrijgt.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
sat (23-11-2021 om 18:57)
denk Johan beter naar duitsland kan gaan wonen daar mag het maar niet overal 174km maar geen training is levensgevaarlijk altijd en 21jaar is pas bezig rijbewijs afpakken kan beter alles afpakken zo iemand kan hij iemand anders ook niet in gevaar brengen
WRX (23-11-2021 om 17:15)
Rechte, brede weg. In de auto. Kan best nog wat sneller vind ik.
Johan (23-11-2021 om 15:44)
Laat op de avond is de Tractaatweg niet druk en het is een goede en overzichtelijke weg. Wanneer je met die snelheid geen andere weggebruikers inhaalt (want die kunnen schrikken of zelf naar links komen) dan is 174 km/uur wel snel maar niet gevaarlijk. Op het moment dat je medeweggebruikers gaat inhalen, dan moet je zorgen dat het snelheidsverschil niet al te groot is. Daarna kan het gas er weer op.
Cookie-instellingen beheren