Weerbericht:
Veel zon, vannacht in het noorden en noordwesten kans op mist
Verkeersinformatie:
65 files van totaal 246 km

Automobilist belandt in de sloot bij Heikant

Toegevoegd: 24-11-2021, 19.15 uur
Door: Remi Mesu

HEIKANT - Een automobilist is woensdagavond bij Heikant van de weg geraakt en in een naastgelegen sloot beland. De bestuurder is ter controle meegenomen naar het ziekenhuis.


De hulpdiensten werden rond 17.30 uur gealarmeerd nadat een personenauto op de Plaatstraat van de weg was geraakt. De auto kwam ondersteboven in een naastgelegen sloot tot stilstand.

De politie, brandweer en ambulancedienst gingen met spoed naar het ongeluk om te assisteren. Toen de bestuurder eenmaal uit het voertuig was, werd deze door het aanwezige ambulancepersoneel onderzocht. Uiteindelijk is de automobilist ter controle naar het ziekenhuis gebracht. Het is niet bekend de ernst wat zijn of haar verwondingen zijn.

Om de hulpdiensten veilig te laten werken en een bergingsbedrijf de auto uit de sloot te laten takelen, was de Plaatstraat tijdelijk afgesloten.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren