Weerbericht:
Bewolkt en regenachtig
Verkeersinformatie:
22 files van totaal 91 km

Rijontzegging en taakstraf geëist voor veroorzaken dodelijk ongeval

Toegevoegd: 24-11-2021, 23.17 uur
Rijontzegging en taakstraf geëist voor veroorzaken dodelijk ongeval
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Remi Mesu

MIDDELBURG - Tegen de Rotterdammer J. B. (28) is woensdag in Middelburg een rijontzegging van twaalf maanden en de maximale taakstraf geeist voor het veroorzaken van een verkeersongeval met dodelijke afloop. Bij het ongeval botste een motorrijder bij Sint Annaland tegen zijn bestelbus.


Vorig jaar op 22 september, reed B. van zijn werk in Sint Annaland over de Oude Zeedijk richting huis en wilde zijn bestelbusje keren om te tanken. Bij de toegangsweg van een boerderij lukte het hem om zijn auto vrijwel geheel te keren en wachtte om de weg op te rijden.

Nog geen seconde later volgde er een enorme klap en was er een motorrijder vol tegen het busje gereden. Het slachtoffer, een 46-jarige man uit Stad aan het Haringvliet overleed ter plaatse. De uitspraak in deze zaak volgt over twee weken.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren