Weerbericht:
Toenemende bewolking, vanmiddag regen. Komende nacht en morgen enkele buien
Verkeersinformatie:
7 files van totaal 26 km

Identiteit verdachte oplichting bekend dankzij TV-programma

Toegevoegd: 25-11-2021, 14.06 uur
Identiteit verdachte oplichting bekend dankzij TV-programma
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Remi Mesu

HEINKENSZAND - De politie heeft door tips na een televisieprogramma de identiteit achterhaald van de man die bij een automaat in Rotterdam geld pinde, nadat op 18 mei jl. een vrouw uit Heinkenszand was opgelicht. Bij de fraude werd 1200 euro buitgemaakt.


De 67-jarige vrouw uit Heinkenszand werd slachtoffer van zogenaamde vriend in noodfraude, nadat ze een appje kreeg wat afkomstig leek te zijn van haar dochter. Toen ze 1200 euro had overgemaakt, ontdekte ze dat ze was opgelicht.

De politie toonde op donderdag 18 november in het opsporingsprogramma Bureau Rijnmond beelden van een man in een opvallende oranje jas. De man nam geld op dat te maken zou hebben met de fraudezaak. De politie kreeg daarop enkele tips. Na onderzoek is de identiteit van de man vastgesteld. Het blijkt te gaan om een 27-jarige man uit Rotterdam. Hij zal binnenkort door de politie in Rotterdam worden verhoord.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren