Weerbericht:
Bewolkt en droog
Verkeersinformatie:
Geen files

Verdachte mishandeling aangehouden in Vlissingen

Toegevoegd: 25-11-2021, 14.12 uur
Verdachte mishandeling aangehouden in Vlissingen
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Remi Mesu

VLISSINGEN - De politie heeft in de nacht van woensdag op donderdag in Vlissingen een man aangehouden die zijn vriendin zou hebben mishandeld. Bij de aanhouding waren de agenten genoodzaakt om geweld te gebruiken richting omstanders.


Tijdens de nachtdienst kregen de agenten een melding dat een vrouw mishandeld was door haar vriend. Twee dienders gingen het verhaal aanhoren bij het slachtoffer terwijl andere agenten op zoek gingen naar de verdachte. Al snel was de politie de verdachte op het spoor en kon er met hem in gesprek worden gegaan in afwachting van de bevindingen van de agenten bij het slachtoffer.

Bij het sein dat de verdachte aangehouden kon worden, begonnen volgens de politie bekenden van de verdachte de aanhouding te bemoeilijken. De agenten waren daarop genoodzaakt om geweld toe te passen om de personen op afstand te houden. Uiteindelijk konden de collega’s de verdachte aanhouden en overbrengen naar het cellencomplex van de politie.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
bram (26-11-2021 om 02:10)
Figuren die de politie hinderen, bij wat voor taak dan ook, zelfs als "zij" er NIETS VAN SNAPPEN, MOETEN ZICH DAAR NIET MEE BEMOEIEEN. De "politie" dat zijn opgeleide mensen die weten waarmee zij bezig zijn. Gaat het alsnog fout, kan je daarna gewoon in gesprek. !! Maar a.u.b. laat deze opgeleide mensen gewoon hun taak (lees hun opdracht) gewoon uitvoeren. Rot op met je dwarse gedachten !!
Grote Smurf (25-11-2021 om 23:31)
@Rick Roll, ik ben het zeker met je eens dat het slachtoffer ook de dader kan zijn. Kijk maar eens naar mensen met een narcistische of antisociale persoonlijkheidsstoornis. Deze manipulators zijn zelfs in staat om zichzelf te verwonden en dan de politie te bellen en te zeggen dat ze zijn mishandeld door hun eigen partner. Maar je moet niet vergeten dat narcisten ook hun partner in een extreme woede aanval fysiek aan kunnen vallen. Narcisten verzamelen ook altijd mensen om zich heen die hun verdedigen. Die door de narcist gehersenspoelde mensen worden ook wel flying monkeys genoemd. Dat zie je bij deze aanhouding wel gebeuren want de politie moest geweld gebruiken. Dan kun je in dit geval moeilijk oordelen over wat nu wel of niet waar is.
Peter Quest (25-11-2021 om 16:54)
Inderdaad, alles wordt maar klakkeloos over genomen door de dienders. Daarom is in slechts 67% van deze gevallen ook meer aan de hand. Maar ja zo ver kijken ze niet bij politie en OM. Echt slecht.
Rick Roll (25-11-2021 om 14:35)
Iemand claimed dat ze een slachtoffer is en dat wordt klakkeloos overgenomen. Daarom zeg ik ook altijd; Als iemand een beschuldiging richting jou maakt, maak dezelfde beschuldiging terug. Als man zijnde ben je namelijk ALTIJD dader. Het zal de eerste keer niet zijn dat zo'n persoon dat hier als 'slachtoffer' wordt benoemd zichzelf iets heeft aangedaan om de (ex-) partner te naaien. Laten we niet vergeten dat terwijl mannen inderdaad sneller geweld gebruiken, vrouwen veel sneller de politie/rechtbank inschakelen omdat ze weten dat ze daar geeneens bewijs nodig hebben; Alleen een zielig verhaaltje. Het is echter net zozeer mishandeling. Ik geloof het allemaal gewoon niet meer.
Cookie-instellingen beheren