Weerbericht:
Vannacht wolkenvelden, overdag zonnige perioden
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Twee gewonden bij aanrijding in Yerseke

Toegevoegd: 26-11-2021, 18.38 uur - Update: 27-11-2021, 15.23 uur
Door: Roland de Jong

YERSEKE - Bij een aanrijding tussen twee personenauto’s zijn vanavond in Yerseke twee personen gewond geraakt. De auto’s raakten beschadigd.


De voertuigen kwamen omstreeks 16.45 uur met elkaar in botsing op de Molendijk, ongeveer ter hoogte van de kruising met de Vierstraat. Twee betrokkenen zijn voor controle door de ambulancedienst naar het ziekenhuis gebracht. Hun letsel leek op het eerste gezicht mee te vallen.

De verkeerspolitie heeft ter plekke kort onderzoek gedaan waarna bergingsbedrijven De Moor en Van Egeraat de wagens hebben getakeld. Een medewerker van de gemeente Reimerswaal heeft absorberende korrels gestrooid vanwege een brandstoflekkage bij één van de beschadigde voertuigen.

Vanwege het ongeluk was het deel van de Molendijk tussen de Korringaweg en de kruising Vierstraat meer dan een uur afgesloten voor het overige verkeer.


Foto'sLocatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren