Weerbericht:
In de ochtend (plaatselijk dichte) mist, vanmiddag veel bewolking
Verkeersinformatie:
35 files van totaal 124 km

Trein stil bij Kruiningen vanwege lastige reizigers

Toegevoegd: 27-11-2021, 09.25 uur
Trein stil bij Kruiningen vanwege lastige reizigers
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

KRUININGEN - Een passagierstrein van de Nederlandse Spoorwegen (NS) heeft vrijdagavond meer dan een half uur stil gestaan bij Kruiningen vanwege twee lastige reizigers.


Een medewerker van de NS constateerde rond 20.00 uur dat er iemand rookte in de trein die richting Roosendaal reed. De persoon werd aangesproken maar een tweede persoon bemoeide zich met het geheel. De NS informeerde de politie en die kwam vervolgens naar het station Kruiningen-Yerseke. Hier werd de trein stilgezet en gingen agenten de trein in.

De persoon die had gerookt in de trein kreeg een boete van de NS-medewerker, de ander kreeg van de politie een bekeuring voor het hinderen van de NS-medewerker, zo bevestigt de politie vanochtend. De betrokken personen waren beiden 33 jaar oud. Eén kwam uit Rotterdam, de ander had geen vaste woon- of verblijfplaats.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
mar (28-11-2021 om 09:15)
Roken, dus dan ook niet een mondkapje dragend. 2 boetes en de ander voor hinderen van de conducteur. Deur open en eruit en doorrijden.
binair (27-11-2021 om 13:52)
Wordt steeds duurder dat roken. prima !!
jacob (27-11-2021 om 09:45)
En? de reis verder te voet lijkt mij de meest logische oplossing.
Mijn mening (27-11-2021 om 09:30)
Deurtje open en eruit met die lui.
Cookie-instellingen beheren