Weerbericht:
Bewolkt en droog
Verkeersinformatie:
Geen files

Auto’s in de slip op N62 door hagelbui

Toegevoegd: 27-11-2021, 09.34 uur
Auto’s in de slip op N62 door hagelbui
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

'S-HEERENHOEK - Meerdere voertuigen zijn vrijdag aan het einde van de middag op de N62 bij ‘s-Heerenhoek in de slip geraakt tijdens een hagelbui. Bij de ongevallen is niemand gewond geraakt, zo zegt de politie desgevraagd.


Rond 16.50 uur gebeurde een eerste ongeval op de Sloeweg, ongeveer ter hoogte van het knooppunt Drie Klauwen. Vervolgens raakten meerdere wagens in de slip. Van deze voertuigen moesten er twee worden weggesleept door een bergingsbedrijf. Gewonden waren er niet.

Agenten die onderweg waren naar de ongevalslocatie kwamen rond 17.00 uur nog een ongeluk tegen. Een personenauto bleek eveneens in de slip geraakt te zijn. Het voertuig stond achterstevoren in de berm. Deze auto kon uit de berm worden getrokken en de bestuurder kon vervolgens zijn/haar weg vervolgen.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Loes (27-11-2021 om 10:48)
Mijn rijdt te haastig....en als je plotseling moet remmen raak je gauw in de slip..en dan kun je bedenken hoeveel zin het heeft om zo hard te rijden en te kleven op je voorganger.
Cookie-instellingen beheren