Weerbericht:
Buien, vooral in het zuidwesten veel regen
Verkeersinformatie:
45 files van totaal 181 km

Auto met wiet aan boord op z'n kop naast A58 Rilland

Toegevoegd: 27-11-2021, 15.42 uur - Update: 27-11-2021, 15.57 uur
Door: Roland de Jong

RILLAND - Een personenauto met daarin een hoeveelheid wiet is vanmiddag van de A58 bij Rilland geschoten en op zijn kop in een sloot beland. De twee inzittenden raakten gewond.


De auto, een Audi S3, raakte rond 14.05 uur over de snelweg richting Bergen op Zoom. Tussen het viaduct over de Duivenhoek en de Stationsbuurt raakte het voertuig in de rechterberm om vervolgens via het talud in de sloot te belanden. Hier vloog de Audi over de kop om uiteindelijk op zijn kop in de sloot tot stilstand te komen.

Twee ambulanceteams kwamen ter plekke om zich over de inzittenden te ontfermen. De twee gewonden zijn beide met ambulances naar het ziekenhuis gebracht. Over de aard en de ernst van hun letsel is niets bekend. Toen de auto weer op zijn wielen was gezet, doorzochten agenten het voertuig. Hierin bleek een hoeveelheid wiet te liggen. Een deel van de drugs was uit de auto gevallen en in de sloot beland.

De politie heeft de Audi in beslag genomen. Bergingsbedrijf Van Egeraat heeft de auto rond 15.25 uur afgevoerd. Het voertuig zal nog nader worden onderzocht. Vanwege het ongeluk was enige tijd maar één rijstrook beschikbaar.

Zie ook:

Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Mar (28-11-2021 om 16:57)
Willem Wisse domme opmerking vind ik die van jou Miisschien ook zo.n figuur??hopelijk gaat jou familie die zooi niet gebruiken en zit jou familie ook niet met zulke lui in de auto of word aangereden door lui met wiet in de auto want denk dat je dan wel achter je oren zult krabben...deze opruiming was mooi op tijd voor de politie en gelukkig zelf gewond en geen onnodige slachtoffers gevallen
ger (28-11-2021 om 08:43)
en dat soort tuig zorgt er weer voor dat er nog een zwaardere last komt op het gezondheidssysteem, zou zo mooi zijn als je dit soort lui voor alles kon laten boeten hey maar ja misschien dat sinterklaas er voor kan zorgen...
Popeye (27-11-2021 om 20:46)
Jaja, t blijkt immer weer de hoeveelheid die fnuikt .. matiging is tenslotte de moeder van de olifant in de kast!
H (27-11-2021 om 19:28)
In uw opmerking maak ik op dat u eigenlijk de bestuurder voorbaat schuldig acht.Onder invloed te zijn. Ik zelf drink nooit, maar heb wel regelmatig een kratje bier of een paar flessen wijn in mijn auto. Zou ik dan ook aangemerkt worden als dronken bestuurder.
Mijn mening (27-11-2021 om 19:02)
Zal wel een huurauto zijn gezien de lading. Mooi dat ze gepakt zijn.
Joris (27-11-2021 om 18:08)
Goed gedaan drugskoeriers. Komt die smerige rommel tenminste niet op de markt. En nu een grondig onderzoek van welke kweker op Walcheren deze rotzooi vandaan komt, dan kunnen we die met z'n uitkering uit zijn sociale huurwoning gooien.
Cookie-instellingen beheren