Weerbericht:
Vandaag bewolkt en overwegend droog, morgen regen en vrij veel wind
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 4 km

Schoorsteenbranden Sint-Annaland en Zierikzee

Toegevoegd: 28-11-2021, 10.13 uur
Schoorsteenbranden Sint-Annaland en Zierikzee
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Brandweerploegen zijn zaterdag in zowel Sint-Annaland als Zierikzee ingezet nadat brand was ontstaan in de schoorstenen van twee woningen. Bij de brandjes raakte niemand gewond.


De brand in Sint-Annaland werd rond 13.30 uur ontdekt en woedde bij een huis aan de Hoenderweg. De brandweer van Sint-Annaland kreeg hulp van de hoogwerker uit Bergen op Zoom om de brandende resten uit het rookkanaal te verwijderen. De eveneens opgeroepen brandweerwagen uit Stavenisse werd niet meer ingezet.

In Zierikzee was het omstreeks 17.30 uur raak bij een woning aan de Lange Blokweg. Ook hier heeft de brandweer de brandende resten weggehaald en het rookkanaal geveegd met behulp van een hoogwerker.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Moeder (29-11-2021 om 08:56)
Schoorstenen regelmatig laten vegen mensen!!! En denk alstublieft aan de regels voor stoken. Zodat mensen met een longziekte of gevoelige luchtwegen er zo min mogelijk last van hebben.
Cookie-instellingen beheren