Weerbericht:
Bewolkt en droog
Verkeersinformatie:
Geen files

Inzittende gecrashte auto Rilland aangehouden

Toegevoegd: 28-11-2021, 10.18 uur
In de auto werd drugs aangetroffen.
In de auto werd drugs aangetroffen.
© Foto: Roland de Jong
Door: Roland de Jong

RILLAND - Eén van de inzittenden van de Audi die gisteren van de A58 bij Rilland vloog, is later in het ziekenhuis aangehouden door de politie. In het voertuig werd tijdens de berging drugs aangetroffen.


De auto reed rond 14.05 uur over de snelweg richting Bergen op Zoom. Tussen het viaduct over de Duivenhoek en de Stationsbuurt raakte het voertuig in de rechterberm om vervolgens via het talud in de sloot te belanden. Hier vloog de Audi over de kop om uiteindelijk op zijn kop in de sloot tot stilstand te komen.

De beide inzittenden bleken gewond te zijn geraakt. Deze twee, een 27-jarige man uit Roosendaal en een even oude man waarvan de woonplaats nog wordt onderzocht, werden met ambulances naar het ziekenhuis gebracht. Toen de auto weer op zijn wielen was gezet, doorzochten agenten het voertuig. Hierin bleek een hoeveelheid wiet te liggen. Een deel van de drugs was uit de auto gevallen en in de sloot beland.

De politie heeft de Audi in beslag genomen en, nadat hij was behandeld in het ziekenhuis, de man met onbekende woonplaats aangehouden. Hij werd rond 17.50 uur ingerekend en naar een politiecellencomplex gebracht. De man zit nog vast en wordt vandaag verhoord. De Roosendaler is in het ziekenhuis opgenomen.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren