Weerbericht:
Perioden met zon en op de meeste plaatsen droog
Verkeersinformatie:
Geen files

Mannen aangehouden voor woningoverval Hulst

Toegevoegd: 28-11-2021, 14.43 uur
Tijdens de overval werd het slachtoffer mishandeld.
Tijdens de overval werd het slachtoffer mishandeld.
© Foto: Remi Mesu
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - In de Vlissingse wijken Westerzicht en Bossenburgh zijn zaterdagavond twee mannen aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij de overval vorige week aan de Steensedijk in Hulst.


Vorige week belden rond 21.15 uur twee mannen aan bij een huis aan de Steensedijk in Hulst. Nadat de bewoner open had gedaan, drongen de daders de woning binnen. De 28-jarige bewoner kreeg een flinke klap op het hoofd en de overvallers gingen er vandoor met een spelcomputer en een geldbedrag.

De politie deed sporenonderzoek en verhoorde meerdere personen. Tijdens het onderzoek kreeg de politie ook enkele tips. Deze informatie leidde naar de nu aangehouden verdachten: mannen van 21 en 33 jaar oud uit Vlissingen. Agenten zagen de 21-jarige man rond 23.05 uur op de Batenburg. Rond 23.30 uur werd aan het Westerzicht de andere Vlissinger aangetroffen. Beide mannen werden aangehouden en voor verder onderzoek naar een politiecellencomplex gebracht.

Het tweetal zit nog vast en wordt vandaag verhoord. Op het Sterkenburgplein werd naar aanleiding van de arrestaties een auto in beslag genomen die vermoedelijk bij de overval is gebruikt. Het betreffende voertuig is door een bergingsbedrijf getakeld. De politie zal de auto verder onderzoeken.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Sven koole (29-11-2021 om 13:42)
Goed werk jongens!! Mijn tci contacten zijn weer is goed van pas gekomen
Mercedes (28-11-2021 om 20:11)
Goed werk van de politie, haal dat schorem maar van de straat. Afblijven van een andermans spullen, werk er gewoon voor. Maar dat is dit soort uitschot te lui voor
Kor (28-11-2021 om 16:14)
Politie Zeeland. Complimenten. Nu nog ee4n straf die erbij hoort. Dat zal wel meevallen. Je kunt bij de Rechtbank Zeeland/West Brabant beter verdachte/dader zijn dan aangever/benadeelde. Taakstraf 20 uur??
Cookie-instellingen beheren