Weerbericht:
Bewolkt en overwegend droog
Verkeersinformatie:
Geen files

Auto's getakeld na aanrijding N290 Kapellebrug

Toegevoegd: 28-11-2021, 14.51 uur
Door: Roland de Jong

KAPELLEBRUG - Twee personenauto's zijn zondagmiddag getakeld na een aanrijding op de N290 bij Kapellebrug. Geen van de betrokkenen hoefde mee naar het ziekenhuis.


Rond 13.15 uur kwamen meerdere 112-meldingen binnen over een aanrijding op de N290. Het ongeluk gebeurde op de kruising van de Gentsevaart, de Molenstraat en de Rondweg Hulst. Even werd rekening gehouden met meerdere ongevallen maar uiteindelijk bleek dat er één te zijn. De ambulancedienst controleerde de betrokken personen maar zij hoefden niet mee naar het ziekenhuis.

De betrokken voertuigen, een Ford S-Max en een Citroën C4 Picasso, moesten beiden worden getakeld. Bergingsbedrijf Kuzee nam deze taak op zich. Door het ongeluk raakte een verkeersbord beschadigd. Een medewerker van de provincie, de wegbeheerder, heeft het bord opgehaald. De politie leidde het overige verkeer om beurten langs de ongevalslocatie. Er was tot zeker 14.30 uur sprake van verkeershinder.

Zie ook:

Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren