Weerbericht:
Perioden met zon en op de meeste plaatsen droog
Verkeersinformatie:
Geen files

Bestuurder ongeluk Kapellebrug is rijbewijs kwijt

Toegevoegd: 28-11-2021, 17.14 uur
Eén van de bestuurders reed onder invloed van alcohol.
Eén van de bestuurders reed onder invloed van alcohol.
© Foto: Roland de Jong
Door: Roland de Jong

KAPELLEBRUG - Eén van de betrokkenen bij het verkeersongeluk vanmiddag net buiten de bebouwde kom van Kapellebrug reed onder invloed van alcohol. Dat heeft de politie bekendgemaakt.


Rond 13.15 uur kwamen meerdere 112-meldingen binnen over een aanrijding op de N290. Het ongeluk gebeurde op de kruising van de Gentsevaart, de Molenstraat en de Rondweg Hulst. Even werd rekening gehouden met meerdere ongevallen maar uiteindelijk bleek dat er één te zijn. De ambulancedienst controleerde de betrokken personen maar zij hoefden niet mee naar het ziekenhuis.

Volgens de politie werden de betrokken voertuigen bestuurd door een 36-jarige man uit de gemeente Hulst en een 70-jarige vrouw uit Clinge. Tijdens een blaastest bleek dat de man vermoedelijk teveel alcohol had gedronken. Hij werd daarom naar een politiebureau gebracht zodat een ademanalyse kon worden uitgevoerd. Hierbij bleek dat de man inderdaad teveel alcohol had gedronken, namelijk 660 Ug/l terwijl 220 Ug/l de limiet is. Het rijbewijs van de man is onmiddellijk ingenomen.

De betrokken voertuigen, een Ford S-Max en een Citroën C4 Picasso, moesten beiden worden getakeld. Bergingsbedrijf Kuzee nam deze taak op zich. Door het ongeluk raakte een verkeersbord beschadigd. Een medewerker van de provincie, de wegbeheerder, heeft het bord opgehaald. De politie leidde het overige verkeer om beurten langs de ongevalslocatie. Er was tot zeker 14.30 uur sprake van verkeershinder.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren