Weerbericht:
In het (zuid)westen lokaal (dichte) mist
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Auto HAP in sloot naast A58 bij Oost-Souburg

Toegevoegd: 28-11-2021, 22.09 uur
Door: Roland de Jong

OOST-SOUBURG - Vanaf de A58 is vanavond ter hoogte van Oost-Souburg een auto van de huisartsenpost (HAP) in een ondiepe sloot beland. Of er iemand gewond is geraakt, is nog niet bekend.


De auto reed rond 19.50 uur via de berm de sloot in ter hoogte van het bedrijventerrein Oost-Souburg-Ritthem. Op dit moment was de snelweg erg glad door winterse neerslag. Na de melding werd de brandweer opgeroepen omdat werd uitgegaan van een beknelling.

Bergingsbedrijf Kuzee heeft de auto uit de sloot gehaald en afgevoerd. Rond 20.30 uur was de weg weer helemaal vrij. Ook op andere plaatsen op de A58 gebeurden overigens ongeveer gelijktijdig ongevallen: sowieso bij ‘s-Gravenpolder en bij Middelburg.


Foto'sLocatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren