Weerbericht:
In het (zuid)westen lokaal (dichte) mist
Verkeersinformatie:
Geen files

Vangrail zwaar beschadigd na ongeluk A58

Toegevoegd: 29-11-2021, 01.47 uur
Door: Remi Mesu

HEINKENSZAND - Een automobilist is in de nacht van zondag op maandag op de A58 tussen Heinkenszand en Goes van de weg geraakt. Door het ongeluk is de vangrail in de middenberm van de snelweg beschadigd geraakt.


Het ongeluk gebeurde net na middernacht op de A58 tussen de afslag Heinkenszand en Goes. De bestuurder van een personenauto verloor daar door de gladheid de macht over het stuur en botste daarbij op de vangrail in de middenberm. De hulpdiensten kwamen met meerdere eenheden ter plaatse om te assisteren. 

De inzittende van de auto werd door het aanwezige ambulancepersoneel gecontroleerd, maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis. Een berger kwam ter plaatse om de auto te takelen. Omdat de vangrail door het ongeluk zwaar was beschadigd moest een aannemer komen om de schade te beoordelen. In verband met de spoedreparatie was de linkerrijstrook tussen Heinkenszand en Goes tijdelijk afgesloten.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren