Weerbericht:
Vannacht (mot)regen. Overdag af en toe zon, tot de avond vrijwel droog
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 5 km

Twee voertuigen in beslag genomen bij controle Goes

Toegevoegd: 29-11-2021, 12.15 uur
De controle werd gehouden bij de Nansenbaan.
De controle werd gehouden bij de Nansenbaan.
© Foto: Remi Mesu
Door: Remi Mesu

GOES - De politie heeft bij de grote verkeerscontrole die zondag in Goes werd gehouden twee voertuigen in beslag genomen. Verder schreven de agenten 14 bekeuringen uit.


De verkeerscontrole werd van 14.00 uur tot 19.00 uur gehouden aan de Nansenbaan in Goes. Verkeer werd door motoragenten naar een parkeerplaats aan de Nansenbaan geleid. Naast zes transportcontroles, werden er door de agenten 14 bekeuringen uitgedeeld.

Volgens de politie was bij een aantal voertuigen de verlichting niet in orde. Ook waren een aantal voertuigen te zwaar beladen. Verder werden twee voertuigen in beslag genomen wegens onjuiste tenaamstelling.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren