Weerbericht:
Bewolkt en droog
Verkeersinformatie:
Geen files

Fietsster gewond na ongeluk Goes

Toegevoegd: 30-11-2021, 15.40 uur
Het ongeluk gebeurde op de rotonde bij de Beukenstraat.
Het ongeluk gebeurde op de rotonde bij de Beukenstraat.
© Foto: Wilco Roeleven
Door: Remi Mesu

GOES - Een fietsster is dinsdagmiddag gewond geraakt na een botsing met een auto in Goes. Het slachtoffer is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht.


Het ongeluk gebeurde rond 12.30 uur op de rotonde bij de Beukenstraat in Goes. Een fietsster reed op dat moment op het fietspad toen ze geraakt werd door een automobilist. Bij het ongeluk liep de fietsster verwondingen op.

Een ambulance en de politie kwamen ter plaatse voor het ongeluk. Na te zijn gecontroleerd door het ambulancepersoneel is de vrouw met spoed naar het ziekenhuis vervoerd.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
fietser (30-11-2021 om 17:10)
Sterkte voor de fietster beterschap en ook, de automobilist sterkte gewenst en hopen dat het goedkomt. Dit doe je niet express het overkomt je gewoon.
Cookie-instellingen beheren