Weerbericht:
Plaatselijk mist en vrijwel overal droog. Morgen zonnige perioden
Verkeersinformatie:
Geen files

Bestuurder scooterongeluk was onder invloed

Toegevoegd: 01-12-2021, 17.15 uur
Een voorbijganger meldde het ongeval bij de hulpdiensten.
Een voorbijganger meldde het ongeval bij de hulpdiensten.
© Foto: Remi Mesu
Door: Manfred Berrevoets

SCHORE - Dinsdagavond rond 22.30 uur raakte een 18-jarige jongen uit Goes gewond bij een eenzijdig ongeval met zijn scooter op de Kanaalweg in Schore.


Een voorbijganger meldde het ongeval bij de hulpdiensten. De scooter was ten val gekomen nadat de Goesenaar de berm inreed en weer terug de weg op wilde sturen. De bijrijder liep geen verwondingen op. De bestuurder is naar het ziekenhuis gebracht.

De jongens verklaarden gedronken te hebben. Door een arts is bloed afgenomen van de jongen uit Goes. Dat wordt opgestuurd naar het NFI om onderzocht te worden. Door de politie wordt proces-verbaal opgemaakt wegens het rijden onder invloed. Ook zal een melding worden gemaakt bij het CBR om onderzoek te gaan doen naar de geschiktheid van de Goesenaar om te mogen rijden.

De jongen ligt nog in het ziekenhuis.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren