Weerbericht:
Opklaringen. Morgen zonnig
Verkeersinformatie:
Geen files

Brommers achtervolgd door havengebied Vlissingen-Oost

Toegevoegd: 01-12-2021, 17.54 uur
Brommers achtervolgd door havengebied Vlissingen-Oost
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Manfred Berrevoets

VLISSINGEN-OOST - De politie heeft vanmorgen in het havengebied bij Vlissingen-Oost twee brommers achtervolgt. Beide bestuurders konden hun rijbewijs inleveren.


De brommers vielen op bij een verkeerscontrole. Een onopvallende politieauto deed een snelheidsmeting van 89 km/u waar 45 km/u was toegestaan. Na het stopteken ging het tweetal er vandoor.

De brommers vergiste zich uiteindelijk in de natte berm en reden zich tot aan hun motorblok vast in de modder. Van beide bestuurders is het rijbewijs ingenomen. Ook de politieauto kwam vast te zitten en moest worden losgetrokken.

 


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ik (4-12-2021 om 12:52)
Lekker als je door gasten die niet luisteren ook vast komt te zitten. Hopen dat ze nog ver mochten lopen naar huis. Waarom ook niet brommer inleveren?
Cookie-instellingen beheren