Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
32 files van totaal 99 km

Auto botst tegen boom bij Wolphaartsdijk

Toegevoegd: 01-12-2021, 18.07 uur
Door: Manfred Berrevoets

WOLPHAARTSDIJK - Bij een ongeluk in Wolphaartsdijk is vanmiddag één persoon ernstig gewond geraakt. Het slachtoffer is met spoed overgebracht naar het ziekenhuis.


Het eenzijdige ongeval gebeurde rond 15.55 uur op de Nieuwedijk (N668) ter hoogte van de De Perponcherpolderweg. Hier botste de bestuurder van een personenauto door nog onbekende oorzaak tegen een boom. De auto kwam na de klap zwaar beschadigd tot stilstand.

Naast de ambulancedienst werd ook de brandweer opgeroepen. Deze heeft het slachtoffer uit het voertuig bevrijd. Deze is vervolgens direct met spoed overgebracht naar het ziekenhuis. Een opgeroepen traumahelikopter is niet meer ter plaatse gekomen.

De verkeerspolitie heeft ter plaatse onderzoek gedaan. Hierdoor was de weg afgesloten voor het verkeer.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Gerrit (6-12-2021 om 16:54)
Zo zie je maar weer dat iedereen in de reacties de experts zijn, wens iemand gewoon sterkte en laat de mensen hun werk doen joh.
AntiGSM (3-12-2021 om 19:20)
Heeft de verkeerspolitie ook de GSM gecontroleerd? Er gebeuren dagelijks dit soort ongelukken en ik zie er nog steeds verschrikkelijk veel bezig met die dingen achter het stuur....pakkans blijft te laag en de boetes zijn nog steeds te laag.
Marius (3-12-2021 om 13:34)
Mooie analyse van smurf (alleen de foto's bekeken ) ik denk eerder gezien de auto soort van boomklvertje dat de snelheid wel meer de oorzaak is geweest
Grote Smurf (2-12-2021 om 01:54)
Ten eerste heel veel sterkte toegewenst aan het slachtoffer. Aan de sporen op de tegenliggers rijbaan te zien is hij na een lange bocht naar links (misschien door afleiding van telefoon, radio of wat dan ook) met zijn rechterwielen even in de berm gekomen waardoor hij in onbalans is gekomen en in een slip is geraakt. Ik weet niet hoe hard hier is gereden en hoe scherp de hoek is geweest hoe hij in de rechterberm terecht kwam maar het eerste wat je in zo'n geval moet doen als je in de berm komt is gas loslaten en niet abrupt overcorrigerend uit de berm proberen te sturen maar eerst de auto vaart laten minderen en daarna rustig terug sturen als je voelt dat de auto weer grip heeft. De onbelans komt omdat er rechts geen grip is en links wel.
Cookie-instellingen beheren