Weerbericht:
Bewolkt en droog
Verkeersinformatie:
Geen files

Ongeluk op A58 ter hoogte van Oost-Souburg

Toegevoegd: 02-12-2021, 08.39 uur
Door: Manfred Berrevoets

OOST-SOUBURG - Een ongeluk op de A58 heeft vanmorgen voor enige verkeershinder gezorgd. Ter hoogte van Oost-Souburg gebeurde een aanrijding waarbij twee voertuigen betrokken waren.


Het ongeluk vond rond 07.10 uur plaats op de rijbaan in de richting van Middelburg net na de oprit bij Oost-Souburg. Na de botsing kwamen beide voertuigen in de middenberm tot stilstand. De politie sloot direct de snelweg af en een ambulance kwam ter plaatse.

Alle betrokkenen zijn onderzocht, maar of er iemand gewond is geraakt is niet bekend. De verkeerspolitie heeft de situatie bekeken waarna de voertuigen zijn weggesleept. Het verkeer kon na de korte wegafsluiting over de vluchtstrook passeren.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren