Weerbericht:
Perioden met zon en op de meeste plaatsen droog
Verkeersinformatie:
Geen files

Traumahelikopter landt langs A58 bij Heinkenszand

Toegevoegd: 02-12-2021, 17.23 uur
De traumahelikopter bij Heinkenszand.
De traumahelikopter bij Heinkenszand.
© Foto: Manfred Berrevoets
Door: Manfred Berrevoets

VLISSINGEN - Een traumahelikopter uit Rotterdam is vanmiddag ingezet voor een medische noodsituatie. De helikopter landde langs de A58 bij Heinkenszand.


Even na 16.00 uur werd het traumateam opgeroepen voor een medische noodsituatie aan de Govert Flincklaan in Vlissingen. Kort nadat de helikopter was opgeroepen vertrok de ambulance met patiënt in Vlissingen.

Deze is met spoed naar Heinkenszand gebracht waar de helikopter langs de snelweg was geland. Een trauma arts is bij de ambulance ingestapt waarna de patiënt naar het ziekenhuis in Goes is gebracht. De helikopter is hier later ook naar toe gevlogen en onder toeziend oog van de brandweer geland bij het ziekenhuis.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Orion (3-12-2021 om 23:51)
Het is wat onduidelijk geschreven, maar de helikopter was gebruikt om een trauma arts zo snel mogelijk bij de patiënt te krijgen. Deze is vanuit de helikopter in de ambulance overgestapt en vervolgens samen met de patiënt naar het ziekenhuis gereden. Vanaf Heinekenszand is het bij een gemiddelde snelheid van 100 km/h nog een kleine 4 minuten rijden, en misschien had hij/zij geen 4 minuten meer gehaald zonder de arts.
Marc (3-12-2021 om 23:15)
Marci, de trauma arts werd door de helicopter gebracht en later in Goes weer opgepikt
Marci (2-12-2021 om 23:38)
Dat snap ik dus niet het ziekenhuis huis is toch nog geen 5km verderop
Cookie-instellingen beheren