Weerbericht:
Toenemende bewolking, vanmiddag regen. Komende nacht en morgen enkele buien
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 8 km

OM eist twee jaar cel voor misbruik dochtertje

Toegevoegd: 02-12-2021, 17.32 uur
OM eist twee jaar cel voor misbruik dochtertje
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Manfred Berrevoets

MIDDELBURG - Tegen een voormalige inwoner van Oosterland is donderdag voor de rechtbank in Middelburg een gevangenisstraf van twee jaar waarvan zes maanden voorwaardelijk geëist.


De man, de 43-jarige G. Z. uit Goes, wordt ervan verdacht van 1 januari 2017 tot en met 30 april 2019 in Oosterland zo ongeveer dagelijks zijn dochtertje seksueel te hebben misbruikt. Het meisje was toen het misbruik begon elf jaar.

Z. ontkent alle beschuldigingen en stelt dat het een opzetje is van zijn dochters en zijn inmiddels ex-echtgenote om hem in een zwart daglicht te stellen. Volgens de verklaringen van het meisje zou haar vader 's avonds bij haar in bed zijn gekropen en begon hij haar te betasten.

 Uiteindelijk kwamen zijn handtastelijkheden aan het licht en deed haar moeder aangifte. De uitspraak is over twee weken.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
ger (5-12-2021 om 14:11)
2 jr voor verkrachten dochter voor een 1-mailge keer kan ik een beetje voorstellen.... maar 2 jr voor lange periode serie verkrachtingen snap ik helemaal niets van, wat een schurftige lage eis is dit zeg wat een belachelijk rechtsgevoel geef je weer af naar een kind wat jaren is mishandeld...
Cookie-instellingen beheren