Weerbericht:
Half tot zwaar bewolkt. Vanavond af en toe regen. Veel wind
Verkeersinformatie:
Geen files

Meerdere gewonden na ongeluk A58

Toegevoegd: 03-12-2021, 22.35 uur - Update: 04-12-2021, 10.12 uur
Door: Remi Mesu

MIDDELBURG - Bij een ongeluk op de A58 bij Middelburg zijn vrijdagavond meerdere personen gewond geraakt. In verband met het ongeluk is de afrit van de snelweg tijdelijk gestremd.


Ter hoogte van de golfbaan vond rond 18.40 uur een ongeval plaats waarbij zeker een personenauto achterop een bestelbusje botste. Het busje lag met forse schade naast de weg. Na de melding van het ongeluk werden flink wat hulpverleners opgetrommeld. De opgeroepen traumahelikopter kwam niet meer ter plekke, de brandweer verleende nog wel assistentie.

Bij het ongeluk raakten meerdere personen gewond. Zeker twee ambulances zijn met spoed vertrokken naar het ziekenhuis in Goes. Vanwege het ongeval was de weg tijdelijk dicht tussen de N57 en de afrit Middelburg-Centrum. Over de oorzaak van het ongeval is nog niets bekend.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Grote Smurf (4-12-2021 om 11:11)
In deze tijd van Corona zie je bij veel mensen de stressmeter duidelijk oplopen. Mensen die lak krijgen aan de regelgeving en doen wat ze zelf willen. Zo komen de laatste tijd steeds meer drankrijders op HVZeeland en de een na de ander beland in de sloot. Ook bij deze koekebakker zal zijn verzekeringsmaatschappij dus terecht niets uitkeren en zal hij zich kapot moeten schamen. Drie mensen het ziekenhuis ingereden. Was dat het risico waard? Heel veel sterkte aan de slachtoffers.
Cookie-instellingen beheren