Weerbericht:
Bewolkt en droog
Verkeersinformatie:
Geen files

Politie: “bestuurder personenauto ongeluk A58 had gedronken”

Toegevoegd: 04-12-2021, 09.58 uur
De politie doet nog onderzoek naar de toedracht van het ongeluk.
De politie doet nog onderzoek naar de toedracht van het ongeluk.
© Foto: Remi Mesu
Door: Remi Mesu

MIDDELBURG - De bestuurder van de personenauto die vrijdagavond bij een ongeluk op de A58 was betrokken, heeft volgens de politie gedronken. Bij het ongeluk raakten drie mensen gewond.


Het ongeluk gebeurde rond 18.40 uur toen een 33-jarige man uit Oost-Souburg op de A58 bij de afrit Middelburg-Centrum achterop een bestelbus met twee inzittenden botste. De personenauto kwam tot stilstand in de berm en de bestelauto is door de klap in een greppel terecht gekomen.

Alle drie de betrokken personen raakten gewond en zijn per ambulance naar het ziekenhuis overgebracht. Uit een blaastest bleek dat de 33-jarige automobilist te veel zou hebben gedronken. In het ziekenhuis is een bloedproef afgenomen. Het rijbewijs van de man is voorlopig ingevorderd. De politie doet verder onderzoek naar de toedracht van het ongeval.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Mijn mening (4-12-2021 om 18:47)
Lekker voor ALLE kosten op laten draaien.
Cookie-instellingen beheren