Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 13 km

Drie gewonden na frontale botsing Poortvliet

Toegevoegd: 04-12-2021, 20.57 uur
Door: Remi Mesu

POORTVLIET- Bij een frontale botsing bij Poortvliet zijn meerdere personen gewond geraakt. Alle betrokkenen zijn per ambulance naar het ziekenhuis gebracht.


Het ongeluk gebeurde rond 18.30 uur vlak voor de kruising van de Pelleweg met de Roolandsedijk. Een bestelbus en een personenauto botsten daar frontaal op elkaar.

Alle hulpdiensten werden gealarmeerd voor het ongeval op Tholen. De brandweer moest eraan te pas komen om de inzittenden van het bestelbusje uit de auto te helpen. 

De traumahelikopter uit Rotterdam kwam ook naar de plaats van het ongeluk om ondersteuning te bieden. Uiteindelijk werden de drie inzittenden van de voertuigen per ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

Team verkeer van de politie deed ter plekke onderzoek naar het ongeluk. De Pelleweg is daarom tijdelijk afgesloten. Zodra de auto's door een bergingsbedrijf zijn meegenomen kan de weg weer worden vrijgegeven.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
mike (5-12-2021 om 17:40)
@Frikandelbrood Connaisseur, Dat is nou eens een goed idee ja. Laten we van alle polderwegen gelijk 4 baans wegen maken, en om de 10 meter een 10KW bouwlamp. Nou weet ik een goedkopere oplossing. Als de autobestuurders zich nou eens alleen bezig houden met wat ze moeten doen in het verkeer met hun voertuig...... autorijden dus. Aandacht op de weg, optijd weggaan en dus minder gehaast zijn.
Grote Smurf (5-12-2021 om 01:08)
@Frikandelbrood Connaisseur, als beiden gewoon hun dimlicht aan hadden dan hoeft dit helemaal niet te gebeuren want het is een verharde berm, dus passeer ruimte genoeg. Je gaat je dus wel afvragen of dit weer het zoveelste ongeval is onder invloed. Het regent de laatste tijd ongelukken.
Frikandelbrood Connaisseur (4-12-2021 om 21:33)
kan deze weg niet verbreed worden of wegmarkering toegevoegd?? wat verlichting is ook geen overbodige luxe
Cookie-instellingen beheren