Weerbericht:
Vannacht (mot)regen. Overdag af en toe zon, tot de avond vrijwel droog
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 6 km

Politie treft in kofferbak winkeldief gestolen levensmiddelen aan

Toegevoegd: 04-12-2021, 21.10 uur
De agenten vonden de gestolen levensmiddelen in de kofferbak van de dief.
De agenten vonden de gestolen levensmiddelen in de kofferbak van de dief.
© Foto: Politie Zeeland-West-Brabant
Door: Remi Mesu

RENESSE - De politie heeft zaterdag in Renesse een winkeldief aangehouden. De dief had in de kofferbak van een auto meerdere levensmiddelen liggen die uit drie verschillende winkels afkomstig waren.


De winkeldief viel door de mand toen die in drie winkels verschillende levensmiddelen mee had genomen zonder te betalen. De buit die de dief op het oog had bestond uit onder meer uit flesjes water, veldsla en melk. 

De politie werd gealarmeerd en kon de dief uiteindelijk aanhouden. In de kofferbak van de auto van de dief vonden de agenten de spullen waar niet voor betaald was. Vervolgens is de winkeldief aangehouden.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cor (5-12-2021 om 17:19)
Nu nog een behoorlijke staf, zodat de dief weet dat diefstal niet loont. Maar het zal wel vrijspraak worden,. De rechtbank in Zeeland/West-Brabant is meer op de hand van de dader/verdachte, dan de aangevers, die hard moeten ploeteren om rond te komen. Misschien een taakstraf van 7 uur. Nou nou poe poe
Jan (5-12-2021 om 17:06)
Vervroegde kerst shopping,maar het is te droevig voor woorden
Kees (5-12-2021 om 16:51)
Heel veel mensen kunnen hun rekeningen niet meer betalen. Benzine word duur, Gas gaat duur worden. Maar de lonen MOGEN niet stijgen want het kabinet heeft in de jaren 80 LOONMATIGING ingesteld, zon 40 jaar geleden maar nog steeds streng gehandhaafd. En ja dan krijg je zulke dingen. De armoede stijgt snel. 1/3 kan het gas niet meer betalen, gelukkig kunnen sommige de open haard aan zetten
Ewa (5-12-2021 om 11:12)
Deze dievege, had kennelijk dorst en zin in een gezonde maaltijd!;)
ewout (5-12-2021 om 09:57)
hier spelen andere zaken dan het resultaat het doen geloven. ik zou zeggen sterkte voor verdachte en politie. actie reactie zal ik maar zeggen.
Ssttt (5-12-2021 om 09:29)
Groot nieuws zeg...water veldsla.... Gebeuren ergere dingen momenteel in de wereld
Cookie-instellingen beheren