Weerbericht:
Enkele buien. In het noordoosten vanochtend plaatselijk dichte mist
Verkeersinformatie:
51 files van totaal 195 km

Politie treft in kofferbak winkeldief gestolen levensmiddelen aan

Toegevoegd: 04-12-2021, 21.10 uur
De agenten vonden de gestolen levensmiddelen in de kofferbak van de dief.
De agenten vonden de gestolen levensmiddelen in de kofferbak van de dief.
© Foto: Politie Zeeland-West-Brabant
Door: Remi Mesu

RENESSE - De politie heeft zaterdag in Renesse een winkeldief aangehouden. De dief had in de kofferbak van een auto meerdere levensmiddelen liggen die uit drie verschillende winkels afkomstig waren.


De winkeldief viel door de mand toen die in drie winkels verschillende levensmiddelen mee had genomen zonder te betalen. De buit die de dief op het oog had bestond uit onder meer uit flesjes water, veldsla en melk. 

De politie werd gealarmeerd en kon de dief uiteindelijk aanhouden. In de kofferbak van de auto van de dief vonden de agenten de spullen waar niet voor betaald was. Vervolgens is de winkeldief aangehouden.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
claudia wegman (6-12-2021 om 00:32)
niet direct luxe artikelen dus ik denk dat hier wel een verhaal achter zit. misschien te te snel oordelen, sterker nog, helemaal niet, is niet aan ons. hoe dan ook triest verhaal.
Jac (5-12-2021 om 22:45)
Best wel knap....... hoe steel je twee twaalfpacks met halve liter flesjes water?. Daar loop je toch zo niet even de winkel mee uit?
bram (5-12-2021 om 19:44)
Triest verhaal, waarvan je de oorzaak niet weet. Als het een "echte dief" is, dan straffen bij aanhouding, maar als het iemand is die niet meer rond kan komen door armoede, (gezien de gestolen artikelen redelijk aanneembaar) laten we dan een beetje humaner oordelen. Het is niet goed, maar is het zo slecht..........?
p (5-12-2021 om 18:47)
Hee Saskia, verklaar je nader!!!
Zeeuw (5-12-2021 om 18:35)
Ze kunnen beter eens in de supermarkten controleren dat iedereen zn masker draagt. Want vandaag was het superdruk en helft droeg hem niet. Prioriteiten....
Saskia (5-12-2021 om 17:49)
Doet veel pijn,om te lezen,dat deze persoon als winkeldief word bestempeld!
Cookie-instellingen beheren