Weerbericht:
In het (zuid)westen lokaal (dichte) mist
Verkeersinformatie:
Geen files

Auto rijdt van dijk af in Tholen

Toegevoegd: 05-12-2021, 19.55 uur
De auto belandde onderaan de dijk in de sloot.
De auto belandde onderaan de dijk in de sloot.
© Foto: 112Markiezaten.nl
Door: Remi Mesu

THOLEN - Een personenauto is zondagavond in Tholen van een dijk gereden. De bestuurder verloor de controle over zijn voertuig en belandde uiteindelijk in een lager gelegen sloot.


De hulpdiensten werden rond 17:40 uur opgeroepen voor het ongeluk op de Oud Vossemeersedijk. Direct werden meerdere ambulances ter plaatse gestuurd. Bij het ongeval raakte de auto van de weg en kwam enkele meters lager in de sloot naast het fietspad tot stilstand.

Eén persoon raakte bij het ongeval gewond. De bestuurder van de auto is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Wat de oorzaak van het ongeluk is, is op dit moment niet bekend. De auto is door een bergingsbedrijf uit de sloot getakeld..

 


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren