Weerbericht:
Enkele buien en vrij veel wind
Verkeersinformatie:
16 files van totaal 56 km

Boetes bij fietsverlichtingscontrole Oost-Souburg

Toegevoegd: 06-12-2021, 12.32 uur
Boetes bij fietsverlichtingscontrole Oost-Souburg
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

OOST-SOUBURG - In de omgeving van het NS-station en de draaibrug in Oost-Souburg heeft de politie maandagochtend meerdere fieters bekeurd tijdens een verlichtingscontrole.


De agenten controleerden rond 07.30 uur. In totaal werden zeven bekeuringen uitgeschreven. De politie zegt dat opvalt dat veel jongeren helemaal geen verlichting hebben of niet de moeite nemen om deze aan te zetten als ze die wel hebben. "Dat is zonde want het kan je zomaar eens 60 euro kosten", aldus de politie.

De politie raadt aan fietslampjes ook goed zichtbaar te bevestigen. "Het verstoppen van je lampjes achter je schooltas helpt bijvoorbeeld niet", zo waarschuwt de politie.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Anon (7-12-2021 om 07:43)
Ik snap best dat je in het donker verlichting moet hebben voor de veiligheid. Maar ik wat ik niet begrijp is waarom hier nu prioriteit aan word gegeven wanneer de in de binnenstad van Vlissingen al maanden lang elke avond word geraced met motoren en auto's. Je zou bijna denken dat ze deze groep niet durven aanpakken.
Vlissinger (6-12-2021 om 17:51)
Het valt de politie op dat veel jongeren helemaal geen verlichting hebben! Hebben jullie de laatste twintig jaar achter jullie bureau gezeten ipv in de samenleving....wat een lachertje
P. de Wispelaere (6-12-2021 om 17:35)
Jammer van je centen. Is er niet iemand die een scholier helpt met het in orde brengen van z'n fiets? €60 is zonde van het geld, en veel mensen hebben het al niet breed.
zeeuw (6-12-2021 om 16:13)
dat is toch geen boete 60 euro , een lachertje
Cookie-instellingen beheren