Weerbericht:
Vrij koel en perioden met zon. Vooral in de avond en nacht wat regen
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 17 km

17-Jarig meisje geïdentificeerd als oplichtster

Toegevoegd: 06-12-2021, 13.55 uur
17-Jarig meisje geïdentificeerd als oplichtster
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - De politie heeft de identiteit achterhaald van een vrouw die werd gezocht vanwege het oplichten van meerdere personen.


Vorige week achterhaalde de politie al de identiteit van twee mannen die ook bij de zaak betrokken waren. Het drietal lichtte tussen juli en september zeker tien Zeeuwen op. Beelden van de drie werden getoond in het tv-programma Opsporing Verzocht. De politie kreeg de afgelopen dagen nog enkele waardevolle tips. Deze leidden naar een 17-jarig meisje uit Almere.

Het meisje pinde voor ongeveer 18.000 euro met bankpassen van een man uit Nieuw- en Sint Joosland, een vrouw uit Hengstdijk en een vrouw uit Nieuw- en Sint Joosland. De tiener zal later door de politie worden aangehouden.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
bram goeree (7-12-2021 om 13:05)
een ''goed'' begin van je leven .laat ze alle ''schade'' maar terug betalen en daarnaast jeugd detentie of gevangenis straf
Anneke (7-12-2021 om 12:02)
Waar moet dat naartoe tegenwoordig vanaf 12 jaar lopen ze laat in de avond nog buiten?????? De straffen zijn veel te lief, als ze op 17 jarig leeftijd zoiets doen dan als volwassene straffen. Ik ben helemaal voor de verplichte diensttijd vanaf 16 jaar, jammer dat dit afgeschaft is Normen en waarden kennen ze niet meer
Mar (6-12-2021 om 22:05)
De tiener zal later door de politie worden aangehouden. ... Dan is dit misbaksel al lang gevlogen. Tjonge 17 jaar en dan zo rot! Helaas minderjarig, dus die krijgt een: " Dat mag je nooit meer doen hoor" en staat lachend weer buiten!
zeeuw (6-12-2021 om 16:11)
ZE moeten die koppen zonder balkje met naam en adres op internet zetten , niks geen prive
bert kaiser (6-12-2021 om 15:53)
17 jaar ? dat is jammer, een weekje taakstraf, en je bent er weer vanaf
Cookie-instellingen beheren