Weerbericht:
Bewolkt en droog
Verkeersinformatie:
Geen files

Politie rukt uit voor vechtpartij in Middelburg

Toegevoegd: 06-12-2021, 16.12 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Politieagenten en ambulancemedewerkers zijn vanmiddag ingezet na een melding van een vechtpartij in de Baljuwlaan in Middelburg.


Drie politiewagens en in totaal zes agenten werden rond 15.10 uur naar de straat in de Middelburgse Magistraatwijk gestuurd. Rond 15.15 uur werd ook een ambulanceteam ter plekke gevraagd om één van de betrokkenen te onderzoeken. Vervoer naar het ziekenhuis bleek niet nodig te zijn. Rond 15.45 uur vertrok de ambulance weer.

Volgens een woordvoerster van de politie was sprake van een ruzie tussen exen en zijn daarbij klappen gevallen. Voor zover bekend is er niemand aangehouden.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
SW (7-12-2021 om 15:10)
Ik heb voor 30 jaar zowel in Dauwendaele als Zuid gewoond en nooit problemen meegemaakt. Maar ja tijdens zijn nu anders en 10 jaar geleden ben ik naar een nette rustige wijk in Vlissingen verhuisd.
Jaap (7-12-2021 om 11:20)
Zuid en Dauwendaele: de parels van Middelburg, veel bewoners van een prachtig niveau al sinds jaar en dag en de gemeente staat erbij en kijkt ernaar, bravo!
Douwe dabert (6-12-2021 om 19:39)
Stelletje sukkels, als ik het zo lees wil je met alle betrokkenen geen relatie hebben. Het begint daar ook al op Vlissingen te lijken.
BezorgdeBewoner (6-12-2021 om 18:50)
Ondertussen is het wel een moedeloos hier in de wijk. 24/7 camera, schietpartijen, vechtpartijen en fors vuurwerkoverlast. Het desbetreffende huis is al een keer flink beschoten echter zijn dit weer nieuwe bewoners als ik mij niet vergis. En er stonden meer dan 3 politieauto's. Busjes en auto's als ik mij niet vergis stonden er zeker 5.
Cookie-instellingen beheren