Weerbericht:
Bewolkt en droog
Verkeersinformatie:
Geen files

Fietser gewond bij botsing Middelburg

Toegevoegd: 06-12-2021, 19.00 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Een fietser is maandag aan het begin van de avond gewond geraakt bij een aanrijding in Middelburg. Vervoer naar het ziekenhuis bleek niet nodig.


Het ongeluk gebeurde rond 18.05 uur op de kruising van de Bernardus Smytegeltstraat en de Kruisweg. De fietser, naar verluid een bewoner van het nabij gelegen asielzoekerscentrum (AZC), kwam hier in botsing met een kleine personenauto. Opgeroepen ambulancemedewerkers hebben het slachtoffer ter plekke behandeld en vervolgens naar het AZC gebracht.

De politie heeft een verklaring opgenomen van de automobilist en vervolgens de fiets van het slachtoffer naar het AZC gebracht. De auto en de fiets liepen bij de botsing schade op.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren