Weerbericht:
In het (zuid)westen lokaal (dichte) mist
Verkeersinformatie:
Geen files

Poolse auto in sloot bij Sirjansland

Toegevoegd: 07-12-2021, 08.53 uur - Update: 10-12-2021, 13.19 uur
Bergingsbedrijf Ista heeft de auto weggesleept. Bergingsbedrijf Ista heeft de auto weggesleept.
Bergingsbedrijf Ista heeft de auto weggesleept.
© Foto: Roland de Jong
Door: Roland de Jong

SIRJANSLAND - Een personenauto met Pools kenteken is dinsdagochtend bij Sirjansland van de weg geraakt en in een sloot terecht gekomen. De bestuurster bleef ongedeerd maar bleek wel alcohol gedronken te hebben.


Het ongeluk gebeurde net voor de kruising met de Maatje Harings Jobsweg en de Ringweg. Nadat de auto rond 07.50 uur van de Bredeweg was geraakt, werd naast de politie en de ambulancedienst ook de brandweer opgeroepen. De hulpdiensten hielden er namelijk rekening mee dat de bestuurder van de auto bekneld zat. Ter plekke bleek de situatie gelukkig mee te vallen. De 46-jarige automobiliste hoefde niet mee naar het ziekenhuis. Wel bleek ze onder invloed van alcohol te hebben gereden, zo heeft de politie bevestigd.

De politie onderzoekt de toedracht van het ongeval. Bergingsbedrijf Ista uit Oosterland heeft de Renault Koleos uit de sloot gehaald en afgevoerd. Rond 08.40 uur was de weg weer helemaal vrij.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren