Weerbericht:
In het (zuid)westen lokaal (dichte) mist
Verkeersinformatie:
Geen files

Politie deelt foto verdachte na auto-inbraken

Toegevoegd: 07-12-2021, 13.43 uur
De politie wil graag weten wie deze persoon is.
De politie wil graag weten wie deze persoon is.
© Foto: Politie Zeeland-West-Brabant
Door: Roland de Jong

SLUIS - De politie is op zoek naar een persoon die afgelopen avond en nacht heeft ingebroken in zeker drie bedrijfsbussen. De inbraken vonden plaats in de gemeente Sluis.


Volgens de politie is nu melding gemaakt van autokraken in Aardenburg en Sluis. De politie heeft beeldmateriaal waarop een verdachte te zien is, maar vooralsnog heeft de politie geen idee wie deze persoon is.

Mensen die iets verdachts hebben gezien of weten wie de persoon op de foto is, kunnen bellen met 0900-8844. Anoniem tips doorgeven kan via 0800-7000 (Meld Misdaad Anoniem).


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
IND (8-12-2021 om 16:03)
Inderdaad @Johan @Bert en @GEEN-IDEE helemaal gelijk, alleen al had je wel een IDEE dan word er nog niks mee gedaan te druk met randzaken zoals de Mac in Terneuzen dus wat voor zin heeft het om door te geven helemaal niks word toch NIKSMEEGEDAAN
Johan Tellier (8-12-2021 om 12:50)
Er is een melding gedaan in Aardenburg van een verdacht persoon rond een busje die op de oprit stond deze persoon is later alleen weggegaan ( gezien op video beelden) De sloten bleken naderhand eruit gehaald te zijn, mogelijk om later de bus leeg te kunnen halen. Er is hiervan melding gedaan bij de politie toen de sloten er nog enkel uit waren , dit was een uitgesproken kans geweest voor de politie om de daders op heterdaad te kunnen betrappen maar vonden het niet nodig om hiervoor te komen...!! En men moest het maar regelen met de verzekering werd er gezegd..... Doordat ze niet opgepakt zijn zijn er dus meerdere busjes leeg gehaald, en nu vraagt de politie of iemand iets verdacht heeft gezien of weten wie de persoon is op de foto!!
bert kaiser (7-12-2021 om 23:21)
delen ze eens iets , is het een beeld van niks, kan iedereen zijn
Dhr. G.E.E.N Idee (7-12-2021 om 17:15)
Dit is natuurlijk een foto van niks,die gaat niemand herkennen hè! Iemand met 2 benen en een hoofd,succes
Mijn mening (7-12-2021 om 16:51)
Kijk, eindelijk een duidelijke foto. Ik denk dat deze zeker zal helpen in het onderzoek.
Cookie-instellingen beheren