Weerbericht:
Af en toe regen, in Zuid-Limburg mist
Verkeersinformatie:
Geen files

Man verdubbelt maximum snelheid in Terneuzen

Toegevoegd: 07-12-2021, 13.53 uur
Man verdubbelt maximum snelheid in Terneuzen
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

TERNEUZEN - Een automobilist die vandaag aan het einde van de ochtend in Terneuzen de maximum snelheid meer dan verdubbelde heeft zijn rijbewijs moeten inleveren.


De 23-jarige man reed volgens de politie met een snelheid van 131 kilometer per uur over de Koegorsstraat in Terneuzen. Ter plekke geldt een snelheidslimiet van 60 kilometer per uur. Na correctie reed de man 66 kilometer per uur te hard.

Het rijbewijs van de man is direct ingenomen. Een officier van justitie gaat nu bepalen of en wanneer de man zijn rijbewijs terugkrijgt.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Inekw (8-12-2021 om 08:46)
Nou Michel ook opnieuw een rijbewijs halen is niet een optie. Als hij deze heeft begint hij weer van voor af aan. Hij heeft de kans gehad en deze misbruikt. Houd hem van de weg af
Ik (8-12-2021 om 07:54)
Nooit meer een rijbewijs geven. Hij is het niet waard.
Michel (7-12-2021 om 16:19)
Hier geldt maar een bepaling, auto naar de schroot en rijbewijs opnieuw halen.
Cookie-instellingen beheren