Weerbericht:
Bewolkt, in het noordoosten enkele opklaringen. Morgen af en toe motregen
Verkeersinformatie:
18 files van totaal 60 km

Auto total loss na botsing met boom in Axel

Toegevoegd: 07-12-2021, 13.59 uur
Door: Roland de Jong

AXEL - Een personenauto is vanmiddag total loss geraakt na een eenzijdig verkeersongeluk bij Axel. De bestuurder van het voertuig raakte gewond.


De bestuurder van de auto reed rond het middaguur over de Hulsterseweg. Tussen de kern Axel en de kruising met de Derde Verkorting ging het mis. Even na 12.00 uur reed de auto de berm in om vervolgens recht op een boom af te rijden. Een botsing kon niet meer worden voorkomen.

Bij de botsing ontstond flink wat schade maar de automobilist zou niet ernstig gewond zijn geraakt. Zijn voertuig is total loss. Bergingsbedrijf Kuzee heeft de auto afgevoerd.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Foei Lelijk (11-12-2021 om 08:44)
Kap zo'n schade te rijden met 60 km/h. Gelukkig heeft hij geen fietsers meegenomen in zijn macho gedrag en lompigheid. Hopelijk is hij hierdoor een tijdje van de weg af, en hopelijk wat geleerd. Al betwijfel ik het laatste.
AntiGSM (8-12-2021 om 20:05)
@Meneer aarsie; ik rijd inmiddels 41 jaar en ben nog nooit naast de weg beland, neem van mij aan dat ik al behoorlijk wat kilometers gereden heb in die jaren. Als het veroorzaakt wordt door onwel worden, ontwijken voor een dier, gladde weg of mist dan alle begrip. Maar de laatste jaren bij 99 van de 100 gevallen niets van deze redenen dus lomp....
Meneer aarsie (8-12-2021 om 09:16)
Ik hoop dat het jullie niet overkomt . Stelletje wijsneuzen.
Ada Ravesloot (7-12-2021 om 18:27)
Zo te zien is de boom er beter aan toe als de auto
Grote Smurf (7-12-2021 om 17:42)
Weet niet wat er aan de hand isin het Zeeuwse, maar het is de laatste tijd zowat elke dag raak. Veel stress, weinig slaap? Zijn het geen auto's in de sloot, dan wel tegen een boom of tegen een andere auto. Ook voor deze bestuurder veel sterkte en beterschap toegewenst. Gelukkig niet zwaargewond.
optimist (7-12-2021 om 17:00)
Onbegrijpelijk wat automobilisten naast het asfalt te zoeken hebben, vrijwel dagelijkse kost!
Cookie-instellingen beheren