Weerbericht:
Af en toe regen, in Zuid-Limburg mist
Verkeersinformatie:
Geen files

Auto total loss na botsing met boom in Axel

Toegevoegd: 07-12-2021, 13.59 uur
Door: Roland de Jong

AXEL - Een personenauto is vanmiddag total loss geraakt na een eenzijdig verkeersongeluk bij Axel. De bestuurder van het voertuig raakte gewond.


De bestuurder van de auto reed rond het middaguur over de Hulsterseweg. Tussen de kern Axel en de kruising met de Derde Verkorting ging het mis. Even na 12.00 uur reed de auto de berm in om vervolgens recht op een boom af te rijden. Een botsing kon niet meer worden voorkomen.

Bij de botsing ontstond flink wat schade maar de automobilist zou niet ernstig gewond zijn geraakt. Zijn voertuig is total loss. Bergingsbedrijf Kuzee heeft de auto afgevoerd.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
AntiGSM (7-12-2021 om 15:51)
Toch knap dat nog steeds zoveel mensen het voor elkaar krijgen om naast de weg te rijden. Stukje afleiding misschien? Kan me bijna niets anders voorstellen.
Rick (7-12-2021 om 15:09)
Zonde van die boom, die is gedoemd af te sterven.
Cookie-instellingen beheren