Weerbericht:
Vandaag bewolkt en overwegend droog, morgen regen en vrij veel wind
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 4 km

Botsing tussen scooter en auto op industrieterrein Middelburg

Toegevoegd: 08-12-2021, 14.57 uur
Het ongeluk gebeurde op het industrieterrein Arnestein.
Het ongeluk gebeurde op het industrieterrein Arnestein.
© Foto: Remi Mesu
Door: Remi Mesu

MIDDELBURG - Bij een botsing tussen een personenauto en een scooter in Middelburg is woensdag één persoon gewond geraakt. Het slachtoffer hoefde niet met de ambulancedienst mee.


Het ongeluk gebeurde rond 14.00 uur op de kruising van de Weldammeweg met de Herculeswerk. Een scooterrijder stak op het fietspad de weg over waar hij geraakt werd door een automobilist die vanaf de Herculesweg de kruising op wilde rijden.

Meerdere politie-eenheden en de ambulancedienst kwamen ter plaatse voor het ongeluk op het industrieterrein Arnestein. De bestuurder van de scooter werd ter plekke gecontroleerd door het aanwezige ambulancepersoneel maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis. De scooterrijder kon door bekenden naar huis worden gebracht, de automobilist mocht na het afleggen van een verklaring zijn weg weer vervolgen.


Foto's
Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Chauffeur (8-12-2021 om 21:33)
Deze kruising is on overzichtelijk geworden door de reclame borden
Cookie-instellingen beheren