Weerbericht:
Vandaag bewolkt en overwegend droog, morgen regen en vrij veel wind
Verkeersinformatie:
Geen files

Celstraf voor medeplichtigheid drugslab

Toegevoegd: 08-12-2021, 15.46 uur
Celstraf voor medeplichtigheid drugslab
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Remi Mesu

MIDDELBURG - Voor de betrokkenheid bij het opzetten van een drugslaboratorium in een oude loods aan de Molenweg in Oud-Vossemeer is woensdag de 57-jarige F. van W. uit Nieuw-Vossemeer veroordeeld tot een gevangenisstraf van twaalf maanden waarvan vier voorwaardelijk.


Er was een gevangenisstraf van 32 maanden en een boete van 20.000 euro geëist. Volgens de rechtbank kon het niet anders zijn dat Van W. van de opzet van het laboratorium moest hebben geweten, want geld speelde kennelijk geen enkele rol, een vreemdeling die een deel van de loods wilde huren plus de korte huurperiode waren voldoende om een belletje te laten rinkelen.

Het drugslaboratorium werd bij toeval ontdekt toen er een omgevallen boom moest worden opgeruimd en de ruimers een vreemde lucht roken. Hierop werd de man aangehouden door de politie.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren