Weerbericht:
Vrij koel en perioden met zon. Vooral in de avond en nacht wat regen
Verkeersinformatie:
17 files van totaal 60 km

Automobilist aangehouden na rammen bruglicht in Goes

Toegevoegd: 08-12-2021, 22.08 uur
Door: Remi Mesu

GOES - Een automobilist heeft woensdagavond in Goes een bruglicht geramd bij een eenzijdig ongeluk. De bestuurder moest uiteindelijk mee met de politie voor verder onderzoek.


Het ongeluk gebeurde rond 21.00 uur op de Ringbaan West ter hoogte van de brug bij de bouwmarkt. Een automobilist die uit de richting het zwembad Omnium kwam, botste daar tegen een bruglicht vlak voor de slagbomen.

De lamp was door de botsing volledig uit de grond gerukt en beschadigd geraakt. De bestuurder raakte bij het ongeluk niet gewond, wel moest de automobilist mee met de politie voor verder onderzoek.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Koos P. (9-12-2021 om 18:07)
@Wallie, Vreemd idd. Je zou eerder een hufter in een Volvo verwachten.
Wallie (9-12-2021 om 13:53)
Max Verstappen in de bocht, of beter gezegd, uit de bocht. Opvallend is wel het type en kleur van de auto. Zou je niet verwachten toch?
arie (9-12-2021 om 07:57)
Drank,? Lachgas, ? Onwel, ? XTC , ? Hopelijk vind de politie de oorzaak.
Cookie-instellingen beheren