Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
73 files van totaal 259 km

Man aangehouden voor mishandeling Terneuzen

Toegevoegd: 09-12-2021, 09.53 uur
Man aangehouden voor mishandeling Terneuzen
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Remi Mesu

TERNEUZEN - Een 28-jarige man is dinsdag 7 december in Terneuzen aangehouden nadat hij een 25-jarige vrouw zou hebben mishandeld. De verdachte zit nog vast voor verhoor.


Het incident gebeurde rond 16.55 uur in een lift in een appartementencomplex aan de Fahrenheitlaan in Terneuzen. De man reageerde volgens de politie plots erg agressief naar de vrouw en sloeg haar op haar gezicht.

Het slachtoffer liep letsel op en is door het ambulancepersoneel naar het ziekenhuis gebracht. De politie is de woning van de man binnengegaan maar trof de verdachte daar niet aan. De verdachte heeft zich later op de avond op een politiebureau gemeld en is aangehouden. Hij zit vast voor verhoor. 

 


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
De hond (18-2-2023 om 20:22)
Ken toevallig de gene waar het over gaat. autistisch, niet zo stabiel. Jammer dat hij er zo op moest reageren.
mm witte (10-12-2021 om 21:29)
rickroll heeft wel gelijk. mijn ex had ook aangifte gedaan na een woordenwisseling. ben direct 3 dagen in torentijd gezet. ex moest zich laten onderzoeken bij GGD en daar is niets van schade op haar aangetroffen. ik werd vrijgelaten met een "we hadden beter onderzoek moeten doen". ben nog steeds veroordeeld hiervoor vanwege 'huiselijk geweld" omdat ex voet bij stuk bleef houden. als er echt mishandeld word is dat echt erg. dan is straf wel degelijk op zijn plaats
Teddie (10-12-2021 om 00:02)
Wat een belachelijke reacties. Vrouw van 25 onverwacht in lift aangevallen. Dit is geen excuus waard. Dit is dieptriest.... Een vrouw getekend voor het leven maar wel een vechter
Natasja (9-12-2021 om 17:54)
Rick waar slaat je berichtje op.. diep triest hoe je reageert.. je weet niet wat er gebeurd is.. ze zetten niet alles in de krant…. Hou de eer aan jezelf en je mening lekker voor je
Rick balletik (9-12-2021 om 17:41)
@rick roll, zal wel mee vallen hoor. In Nederland werken we met een rechtssysteem. Als je uiteindelijk voor de rechter moet komen voor je zaak en er is 0,0 bewijs zal je gewoon vrijgesproken worden.
Emergo (9-12-2021 om 17:19)
En zoals gewoonlijk: Enige onderbouwing daarbij of gewoon een lange duim ?
Cookie-instellingen beheren