Weerbericht:
Vannacht in het (noord)westen mistig. Overdag grijs
Verkeersinformatie:
Geen files

Politie zoekt bestuurder die doorreed na ongeval Koewacht

Toegevoegd: 09-12-2021, 14.11 uur
Politie zoekt bestuurder die doorreed na ongeval Koewacht
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Remi Mesu

KOEWACHT - De politie zoekt getuigen van een ongeval in Koewacht, na het ongeluk reed de bestuurder van een betrokken voertuig weg van de locatie. Bij het ongeluk werd een fietser aangereden.


Op maandag 6 december 2021 vond er rond 20:45 uur een ongeval plaats op de Eikenlaan in Koewacht. De bestuurder van een donkerkleurig voertuig reed daar op de kruising van de Eikenlaan met het Eikenhof een fietser aan. De bestuurder van de auto, die uit de richting van Heikant kwam, is vervolgens zonder te stoppen verder gereden richting Het Zand in Koewacht.

De politie is nu op zoek naar getuigen van het ongeval of mensen die meer kunnen vertellen over dit donkere voertuig. Volgens de agenten heeft het voertuig vermoedelijk schade aan de rechterzijde. Mensen die informatie of tips hebben, kunnen met de politie bellen via 0900-8844.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren