Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Fietser gewond bij ongeluk Goes

Toegevoegd: 09-12-2021, 14.23 uur
Het ongeluk gebeurde bij de rotonde aan de M.A. de Ruijterlaan.
Het ongeluk gebeurde bij de rotonde aan de M.A. de Ruijterlaan.
© Foto: Wilco Roeleven
Door: Remi Mesu

GOES - Een fietser is donderdag gewond geraakt bij een ongeluk in Goes. Het ongeval gebeurde op de rotonde bij het stadhuis van Goes.


Het ongeluk gebeurde rond 10.15 uur toen de fietser de rotonde op wilde rijden. De weggebruiker werd daarbij geraakt door een automobilist. Meerdere hulpdiensten waaronder de handhavers en politie kwamen ter plaatse om te assisteren bij het ongeluk.

Na gecontroleerd te zijn door het aanwezige ambulancepersoneel is de fietser uit voorzorg meegenomen naar het ziekenhuis. Het is onbekend wat de ernst van de verwondingen is.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
VdVonck (9-12-2021 om 15:59)
Toevallig reed ik in tegengestelde richting. Ik zag zowel de fietser als de auto aankomen. Mensen automobilisten letten amper op, je kan vanaf de tunnel al zien wat er fietst. Fietsers rijden met een houding van 'ik heb toch voorrang, dus neem ik dat'. Iets meer geven en soms iets minder nemen. Dat is de oplossing voor deze prima rotonde. Over het Tiendenplein was ook altijd gezeur, gaat inmiddels prima.
Wallie (9-12-2021 om 14:47)
Je verwacht het niet he, op die kamikaze-rotondes in Goes. Misschien handig om een ambulancepost in te richten op het terrein van de oude Renault garage.
Weer prijs (9-12-2021 om 14:34)
Ik ga niks meer zeggen over deze fantastisch ontworpen rotonde(s)
Cookie-instellingen beheren