Weerbericht:
Perioden met zon en droog. Vanavond regen
Verkeersinformatie:
32 files van totaal 127 km

Politie ontdekt hennepkwekerij in Oostburg

Toegevoegd: 09-12-2021, 20.18 uur - Update: 10-12-2021, 09.54 uur
De politie moest de deur forceren.
De politie moest de deur forceren.
© Foto: Politie Zeeland-West Brabant
Door: Remi Mesu

OOSTBURG - De politie heeft donderdag een hennepkwekerij aangetroffen in Oostburg. Volgens de agenten was er door de kwekerij veel brandgevaar voor het gebouw.


De politie besloot donderdag het gebouw aan de Burchtstraat in Oostburg binnen te treden. Na de deur te hebben geforceerd, kwamen de agenten een hennepkwekerij met 543 planten tegen.

Volgens de politie is de kwekerij, naast dat het illegaal is, gevaarlijk. In het plastic dat rondom de planten aanwezig was, zijn volgens de agenten schroeiplekken te zien. Volgens de politie was er door de kwekerij brandgevaar voor het gebouw. Ook hielden de agenten de 49-jarige bewoner van het gebouw aan.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
zeeuw (10-12-2021 om 12:24)
ik hoop dat ze goed uitgekleed worden pluk ze maar helemaal leeg
cq (10-12-2021 om 11:18)
Daar gaan we weer we zetten West Zeeuws Vlaanderen weer even op de kaart, Is het niet met het toeristisch verhuur van woningen binnen de kernen, en de Gemeente Sluis het niet zo nou neemt met zijn burgers, is nu wel bekend. Want het wordt voor vele onleefbaar. Maar wat wel kan is de Wietteelt, of Hennep hoe je het noemen wilt. Ja gemeente Sluis het laat zien hoe je in de gemeente staat, tunnel visie zeg ik dan voor het zelfde vliegt heel dat gebouw in brand! En de Politie stond er bij en keek er na, zo werkt het in West Zeeuws Vlaanderen gewoon om dat het kan! En dan in het Centrum dat is toch niet zover van af het gemeente huis, je gaan toch ook wel eens om een broodje zien je dan werkelijk niets?
Cookie-instellingen beheren