Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Woning Hulst op klaarlichte dag doelwit inbraak

Toegevoegd: 10-12-2021, 14.05 uur
Woning Hulst op klaarlichte dag doelwit inbraak
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

HULST - De Zeeuws-Vlaamse politie is op zoek naar getuigen van een inbraak donderdag op klaarlichte dag bij een woning aan de Oude Hogeweg in Hulst.


De inbraak vond volgens de politie plaats tussen 10.15 uur en 14.50 uur. Er is sprake van een doodlopende weg maar volgens de politie worden hier nog wel eens honden uitgelaten. Het is dus niet uitgesloten dat mensen iets hebben gezien dat de politie verder kan helpen in haar zoektocht naar de dader(s) van de diefstal.

De politie zoekt mensen die tussen genoemde tijdstippen iets verdachts hebben gezien. Mensen die bijvoorbeeld een auto hebben zien staan, worden gevraagd zich te melden. Informatie doorgeven kan via 0900-8844 of WhatsApp: 06-12207006.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
je (10-12-2021 om 14:40)
Heel wat zwaardere straffen voor zulke dingen er is mij vroeger geleerd met je poten van iemands eigendom blijven en als je zie hoe oud ze zijn en waar ze vandaan komen , komt zeker ook weer door corona ze vervelen hun
Cookie-instellingen beheren