Weerbericht:
Zonnig, morgen in het zuidoosten meer bewolking. Meest droog
Verkeersinformatie:
40 files van totaal 180 km

Vreemde lucht, brandweer en ambulance ingezet

Toegevoegd: 11-12-2021, 10.47 uur
Vreemde lucht, brandweer en ambulance ingezet
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

BROUWERSHAVEN - De ambulancedienst heeft vrijdagavond iemand onderzocht nadat een vreemde lucht was geroken in twee woningen in Brouwershaven. De brandweer deed metingen.


Van de vreemde lucht werd rond 19.30 uur melding gemaakt bij de hulpdiensten. De brandweer van Brouwershaven ging vervolgens ter plekke en deed metingen bij de twee huizen aan De Lei. Omdat één van de bewoners van de twee huizen gezondheidsklachten had, werd een ambulanceteam ter plekke gestuurd. Dit heeft de persoon in kwestie onderzocht maar vervoer naar het ziekenhuis bleek niet nodig. 

Nadat de blusploeg zelf metingen had gedaan werd ook de officier van dienst gevraagd metingen te doen. Uiteindelijk leverde dit geen bijzondere waardes op. Wat de lucht precies veroorzaakte, is niet duidelijk geworden. Wel is vastgesteld dat er geen sprake was van een gevaarlijke situatie.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren