Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
82 files van totaal 328 km

Dronken automobilist laat gecrashte auto achter

Toegevoegd: 11-12-2021, 11.01 uur
Dronken automobilist laat gecrashte auto achter
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

GEERSDIJK - Een man die vannacht bij Geersdijk een eenzijdig auto-ongeluk had, heeft nadien zijn auto achtergelaten. De man bleek te veel alcohol gedronken te hebben.


Van het ongeluk op de Stekeldijk werd even voor 02.00 uur melding gemaakt bij de hulpdiensten. De politie en de ambulancedienst werden gewaarschuwd maar éénmaal ter plekke zagen de hulpverleners alleen een auto tegen een boom staan. De bestuurder was nergens te bekennen.

Agenten gingen langs de woning van de eigenaar van de auto, een 18-jarige man uit Borsele. De beginnend bestuurder bleek te veel alcohol gedronken te hebben. Bij een ademanalyse blies de man een waarde van 505 Ug/l waar 88 Ug/l is toegestaan. Het rijbewijs van de man is ingenomen. Bergingsbedrijf Van Halst heeft zijn voertuig opgehaald.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren