Weerbericht:
Half tot zwaar bewolkt. Vanavond af en toe regen. Veel wind
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 5 km

Veel schade bij ongeluk Brouwershaven

Toegevoegd: 14-12-2021, 17.15 uur
Door: Remi Mesu

BROUWERSHAVEN - Bij een ongeluk in Brouwershaven hebben twee auto's dinsdag forse schade opgelopen. Voor zover bekend zijn alle inzittenden er met de schrik vanaf gekomen.


Het ongeluk gebeurde rond 13.00 uur op de kruising van de Delingsdijk met de Zuidernieuwlandweg. Twee personenauto's botsten daar hard tegen elkaar waarbij de beide voertuigen veel schade opliepen. Een van de voertuigen kwam tegen een hek tot stilstand.

Voor zover bekend is geen van de inzittenden naar het ziekenhuis gebracht. Een wegbeheerder van de provincie had de weg schoongemaakt van de aanwezige vloeistoffen en had de weg gedeeltelijk afgezet in afwachting van een bergingsbedrijf.


Foto's
Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
VdVonck (21-12-2021 om 15:59)
@Jaap, op deze weg zit een ongeluk in een klein hoekje. Je rijdt min of meer een talud op. Dat in combinatie met polderblindheid is boem.
Jaap (15-12-2021 om 11:28)
Ging goed gisteren in het Zeeuwse verkeer, je vraagt je alleen af of er nog automobilisten met een rijbewijs rondrijden.
Cookie-instellingen beheren